Leveransinformation

Tabellen nedan visar kostnader för paketets vikt, destination och service. En smartphone väger vanligtvis kring 0,5-1kg. När du gör din beställning med EXPANSYS räknar ordersystemet ut korrekt leveranskostnad i realtid..

Leveranssätt0.5kg1.0kg1.5kg2.0kg2.5kgBeräknad Ankomst
Europe - Standard post (långsam leverans)36 kr74 kr124 kr124 krN/A7 - 14 dagar
Sverige - Classic111 kr111 kr111 kr111 kr124 kr5 dagar
Sverige - Express111 kr124 kr136 kr174 kr186 kr1 - 2 dagar
Noteringar:
Leveranser sker från centrallager i Montpellier (France), direkt till kund.

a) Vid leverans och i närvaro av varubudet måste ni kontrollera att produkten är i gott skick innan ni signerar följesedeln och därmed accepterar paketet.
Verifieringen av produktens skick är alltså betraktad som gjord när följesedeln har signerats. Vi rekommenderar er att inte förlita er på kartongens skick, då den inte bedömer produktens skick.
OM DESSA OVANNÄMDA INDIKATIONER INTE ÄR RESPEKTERADE KOMMER INGEN REKLAMATION ATT ACCEPTERAS.

b)Den beräknade leveranstiden visas från skeppningsdatum; leveranstiden varierar beroende på lagertillgänglighet och beroende på om varor är i transit mellan olika lager. Dessa leveranstider är ungefärliga, eXpansys är inte ansvariga för variationer i leveransiterna.

c) Varorna behöver signeras. Var god ange leveransadress där beställare finns anträffbar.

d) Om varorna returnas till eXpansys på grund av felaktig eller ofullständig adress, är inte leveransen återbetalningsbar.

e) Under speciella omständigheter reserverar vi oss rätten att använda alternativa kurirer.

f) Lördagsleveranser sker normalt inte - och är enligt kurirens beslut.

g) Leveranser till Norge inkluderar inte eventuell tullhanteringsavgift. Momsen tillkommer och debiteras normalt av fraktbolaget.

Obs! Det är inte möjligt att spåra ett paket skickat med posten ”Standard mail service”. Ingen underskrift behövs vid utlämningstillfället.